Új szakosztály alakulás

Az Airsoft szakosztály 2018-ban Januárjával indult,

Célja a környékbeli játékosok támogatása, csapatok egyedüli játékosok összefogása és segítése.

A szakosztály ernyőszervezetként keresi és támogatja a környék játékosait.

elérhetőségeink: http://phse.hu/kapcsolat/

2 thoughts on “Új szakosztály alakulás

 1. Kovács Ákos (Tigjis)

  Üdv Airsoft szakosztály!

  Szeretnék az elsők között lenni, aki bármiféle üzenetet megfogalmaz ezen a felületen, méghozzá azon okból kifolyólag, hogy információm legyen a szakosztály életéről, a játék terjedéséről, a játékok szerveződéséről és lebonyolításáról.
  Mivel több vagyok mint 21 éves (pontosan kétszer annyi) bár a “játék” nagyon is vonzana, nem tudom, mekkora esélyel lehetne elkezdenem az egész “felszerelést” annélkül, hogy csapatról-csapatra (rajról-rajra) “vándorolva” (vagy éppen mindíg más rajhoz csapódva) ne keljen újra és újra igazodni az éppen aktuális csapat dres code-jához. De tudom, a lehetőség adott, mint az is, hogy lehetnek az emberek civilek, túszok, és sok egyébb. Ezért is vettem a fáradságot, megfogalmazni ezt az egész írást, mert ha mást nem is, legalább információk eljussanak esetleg hozzám és ha lehetőséget lát a szervezés, a játékokat (és egyébb) akár még fotózni is lehet.

  Bárki aki végigolvasta, annak köszönöm.
  Tigjis

  Reply
  1. Szőke Buda Post author

   Kedves Tigris!

   Köszönjük a támogatást!
   A szakosztály nyílt napot és más egyéb hivatalos rendezvényeket is tart, így akár egy egész napos beszélgetésre, vagy játékra is szívesen látunk, hogy jobban kibeszélhessük a témát.

   üdv, Suba

   Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük